Hakkımızda

Ev Dışı Tüketim Tedarikinde Güvenilir Çözüm Ortağı: Venn Dağıtım A.Ş.

Ofis, işyeri, üretim tesisleri, fabrikalar ve kurumlarının ihtiyaçlarının doğru zamanda doğru adımlarla tedarik konusunda tecrübeli bir ekip olarak 2020 yılında çalışmaya başladık.

Ülkemizde ve dünyada tedarik zincirlerinin test edildiği sıkıntılı dönemi müşterilerimiz lehine başarılı şekilde aştık. Artık işyerlerini bir yaşam alanı olarak görmemiz gerektiğini, kendisi de yaşayan bir organizma gibi ihtiyaçlara sahip olan işyerlerinin ihtiyaçlarını karşılayarak hizmet ettiğimiz sektörlerin sürekliliğinde ekibin bir parçası olmaya odaklandık.

Taleplerin doğru zamanda doğru adımlarla tedarikini sağladığımız İstanbul Giyimkent depomuzdan tecrübeli ekibimiz ile kendi araçlarımızla sevkiyat yapıyoruz.

Misyonumuz

Ev dışı tüketim alanının ihtiyaçlarını doğru zamanda, doğru adımlarla, müşteri odaklı anlayışla ve müşterilerin iş planlarına uyumluluk içinde karşılamak

Vizyonumuz

Ev dışı tüketim tedarikinde, paydaşların iş planlarına tam uyumlulukla çalışarak ekiplerin bir parçası olan, iş geliştirme ve ilerletmede kuvvetli, en güvenilir çözüm ortağı olmak

Ekibimiz

Martin Stommer​
Founder / CEO​

Martin is a well-established business coach for 12+ years. His way of coaching and guiding reflects his helpful and friendly nature.

Barbara Cooper​
Founder / CEO​

Barbara is an award winning coach who has helped over 25+ businesses start and flourish online. She loves interacting and making friends.

Jason Ester​
Founder / CEO​

Graduating from one of the top universities and an expert in helping IT businesses grow, Jason has been a friend and guide to many budding entrepreneurs.

İhtiyaçlarınızı bizimle paylaşın,
bugün birlikte çalışmaya başlayalım!